Home > Zwangerschap > Artikel

5 x Vlaamse mamablogs die je vanaf nu moet volgen

Bloggende mama's

Mamablogs schieten als paddenstoelen uit de grond! Ondertussen zijn er zoveel bloggende moeders dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar welke mamablogger is echt de moeite waard om te gaan volgen? Wij zetten onze 5 favorieten op een rijtje voor jullie! 

Bron foto: Mama van vijf

1. Mama van vijf
Met stip op één staat de bekendste mamablogster van ons land: Mama van vijf! Anne Cornut is mama van vijf kids (!) tussen 5 en 10 jaar oud en blogt ondertussen al 5 jaar over hoe zij alle ballen in de lucht probeert te houden. Naast het mama-, echtgenote-, vriendin-, collega-, huishoudster-, dochter-zijn, is ze gewoon ook zichzelf en dat zie je echt aan haar blog! Je vindt er de leukste adresjes met kinderen, leuke DIY-tips, lekkere recepten en heerlijke beelden van een groot en kleurrijk gezin! Deze blog is een must-follow, al was het maar om af en toe eens te gaan binnenkijken in haar kleurrijke drukke leventje! 
www.mamavanvijf.be

2
. Leuke Wereld
D
e blog van onze Mini-redactrice Lobke is jullie misschien niet onbekend, zij is ook één van onze favoriete mamabloggers! Ze is mama van twee en en plusmama van één en zwanger van haar derde kindje! Ze blogt over haar soms hectische leventje met haar kroost, maar vooral over de leuke dingen des levens en dat zie je aan haar blog! Toffe artikels over hoe zij haar drukke leventje combineert met de zorg voor een jong gezin, leuke DIY-tips, leuk uittips die ze niet zo lang geleden bundelde in haar boek Happy Kids, leuke shops en zoveel meer! 
www.leukewereld.be

3. Tales From The Crib
Kelly is één van de eerste bloggers in ons landje en misschien geen echte mamablog, toch lees je op haar blog heerlijke avonturen over haar kinderen Flo en Dexter. Maar daarnaast lees je bij Kelly ook echte verhalen uit het leven gegrepen. Zo raakte ze een tijdje geleden zeer gevoelige snaren over het leven met een huilbaby of het leven als moeder zonder moeder. Blogposts waar je soms de krop van in de keel krijgt, dat maakt van haar blog een heerlijke blog om te volgen!
www.talesfromthecrib.be

4. Liesellove
De bezielster van deze creatieve blog is Lies, zij is naast creatieve therapeut vooral ook mama en dat straalt van haar blog af. Ze houdt van naaien voor haar kindjes, maar ze durft ook gevoeligere thema's aansnijden zoals deeltijds werken, een vloek of een zegen? Schreeuwen tegen je kinderen en slaapproblemen. Nog niet zo lang bekend, maar wel heerlijk om te lezen en te volgen!
www.liesellove.be

5. Mwordmag
Een tijdje geleden startten de drie hipste mama's van België de mamablog Mwordmag op, een blog voor modebewuste mama's en mini's over fashion, interieur en stijl. Isabel, Kathleen en Liesbeth flanneren moeiteloos van de ene rol in de andere, van mama tot werkende moeder tot blogger extraordinaire! Hun kindjes zien er ook altijd super gestyled uit maar ook hun huis. Zij zijn de trends altijd voor en hun foto's zijn prachtig om naar te kijken.
www.mwordmag.com


Heb je zelf een blog die wij nog niet kennen? Laat het ons weten! 

 

Relevante thema's: tags

Lees meer

Ook interessant!

Abonnement inclusief cadeau + Kaatje Dubbeldik kleuter doeboek + Kaatje Kleuter Knutselboek

32
Abonnement Mini 1 jaar
(6 nummers)
+ cadeau
eerstdaags thuisbezorgd
+
995
+
1295
Meer info?
44%
bundelkorting
gratis
verzending
45
Naar bestel formulier
Partners
16

Het huidige nummer

augustus - september 2016

Op de hoogte blijven?

Nieuws van Mini recht in je mailbox!

Al 22.000 nieuwsbriefleden waren je voor!
Minimag.be Mini magazine Mijn account Volg Mini Contact
Homepage
Kinderwens
Zwangerschap
Baby
Peuter & kleuter
Abonnement
Cadeau
Nabestelling
Voordeelbundel
Registreer
Inloggen
Winkelwagen
Speel & win
Mini Testpanel
FacebookFacebook
TwitterTwitter
NieuwsbriefNieuwsbrief
Mail onsMail ons
Mini, de redactie
Moorselbaan 603-1
BE-9300 AALST
Tel: 0032 (0) 53/72 99 97
Fax: 0032 (0) 53/72 99 98
E-mail: redactie@minimag.be